Dubbel  lidmaatschap (2024)

 

TC Born biedt de mogelijkheid lid te worden tegen een gereduceerde contributie voor tennissers, die ook al bij een andere tennisclub lid zijn. Dit speciale lidmaatschap geldt alleen voor het kalenderjaar 2024.

Met het dubbel lidmaatschap kun je onbeperkt gebruik maken van de banen van TC Born, deelnemen aan alle activiteiten en trainingen volgen indien gewenst.

Indien je gebruik maakt van dit lidmaatschap, maak je echt onderdeel uit van de club en verwachten we ook een bijdrage in de vorm van 2 vrijwilligersdiensten van 4 uur. Voor elke dienst wordt €20 in rekening gebracht. Je kunt meehelpen bij de park opknapdagen, het verzorgen van kantinediensten of lid worden van een commissie of het bestuur. Na het invullen van een dienst wordt de borg van €20 door de penningmeester op uw rekening gestort.

Na de aanmelding zal het bestuur een tegemoetkoming in de contributiekosten toekennen, waarbij de contributie uiteindelijk € 50  bedraagt. U machtigt de penningmeester om het verschuldigde bedrag éénmalig in 2024 af te schrijven.