Jeugdcommissie

 

Ivo Claassen  
Linda Tummers  
Josien Krijgsman  
contact:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 

 

Aktiviteiten

Iedereen kent het wel je gaat als junior bij een club.

Misschien is een vriendje of vriendinnetje al lid of lijkt de sport je gewoon leuk.
Kan best spannend zijn en is het uiteindelijk wel wat je er van had verwacht.
Met verschillende activiteiten willen wij als jeugdcommissie er alles aan doen om onze jeugd een leuke tijd te bezorgen en om ze bij de club te betrekken.
   
Voor de vriendjes en vriendinnetjes die kennis willen maken met de club hebben we de VRIENDJES EN VRIENDINNETJES DAG. Een middag lol met tennis gerelateerde spelletjes.
 
Voor diegenen die het tennis al echt heeft ontdekt bieden we het ROOD-ORANJE-GROEN TENNIS aan. Een door de KNLTB bedacht programma om op en speelse manier je kwaliteiten in een wedstrijdje te kunnen laten zien. Iedere eerste zondag van de maand met uitzondering van december, januari en februari komen kids van verschillende clubs samen om wedstijdjes tegen elkaar te spelen.
 
Zeker 2x paar jaar organiseren we de TENNISKIDS TOERNOOITJES zodat onze eigen jeugd tegen elkaar potjes kan spelen.
 
En wat is er nu leuker om met opa, oma, tante, oom, broer, zus of noem maar op tegen elkaar te tennissen. In onze jaarlijkse WAT EN HALF WAT dag maken we dat mogelijk. Een dag waar we als jeugdcommissie flink uitpakken. Er wordt getennist, we spelen spellen, we hebben lekkers maar bovenal fun met elkaar.
 
En niet te vergeten de ACTIVITEIT JONGSTE JEUD en ACTIVITEIT OUDERE JEUGD.
We vragen ook wat van ze terug. Met onze CUPCAKE ACTIE  gaan we langs de deuren om cupcakes te verkopen. Goed voor de betrokkenheid van de jeugd en natuurlijk goed voor de club!