Start Open Toernooi

OpenToernooiPoster2022Vanaf maandagavond 11 juli begint ons Open Toernooi.

De app groep van de commissie ontploft want toch altijd veel last minute zaken te regelen zeker nu ze komende week echt warm weer voorspellen en in het weekend het echt tropisch wordt.

De banen zijn deze week vanaf 17 uur gesloten om vrij te tennissen. Doe je niet mee kom dan gerust kijken want veel leuke partijen te zien en de drankjes ter verkoeling staan voor jullie klaar. Vrijdagavond is er wederom een tombola en zelfs 2 DJ’s, zaterdagmiddag is er vanaf 17 uur darten en op zondagmiddag vanaf 16 uur is er een BBQ voor de deelnemers. Niet deelnemers kunnen zich tot donderdag aanmelden om voor 10 euro ook mee te eten.

Ik denk dat ons hele team Manon, Susan, Marc, Daniel en ik er alles aan zullen doen om dit toernooi wederom tot een succesvolle editie te maken. Dank dus aan mijn team maar ook aan de vrijwilligers tijdens het in orde maken van het park, de bar vrijwilligers, Harry de besteller van de drank en de dames van de hapjes.

Ik hoop dat alle deelnemers zich uitermate sportief zullen gedragen en na de wedstrijd nog lang met elkaar zullen blijven borrelen; zodat we er met zijn allen een Topweek van zullen maken.

Ik zie jullie deze week!

Groet,

Jos