You are not connected. The newsletter may include some user information, so they may not be displayed correctly.

Extra ALV en Vrijwilligersavond op 17 november

Extra ALV en Vrijwilligersavond op 17 november

‍Nieuwsbrief


Extra ALV en Vrijwilligersavond


Beste leden,


• Het zomerseizoen is bijna ten einde en we gaan weer het winterseizoen in en dat betekent dat de kantine normaal gesproken gesloten is behalve bij (inhaal)competities. Praktisch voor het spelen in de avonden betekent dit dat op maandag en dinsdag Willem de lichten bedient omdat er dan tennisles is. De resterende avonden kan men via Het Anker de lichten bedienen indien zij geopend zijn.

 

• Vrijdagavond 17 november om 19.30 uur zal er een extra ALV gehouden worden over de toekomst van onze club TC Born. Padel is volgens de Gemeente nergens op Het Anker mogelijk omdat de gemeente een 250 meter grens gaat aanhouden ten opzichte van woningbouw. Tevens hebben wij recent een update gekregen van Het Anker en best case zal de renovatie pas in 2027 gerealiseerd worden. 

Als bestuur moeten wij de keuze maken tussen:

-  Gaan wij door met het renovatie traject op het nieuwe sportcomplex Het Anker wat betekent nog minimaal 3 jaren verder met huidige complex?

-  Gaan wij ons samenvoegen met een andere tennisclub in de buurt buiten het sportcomplex Het Anker?

De voor- en nadelen van beide opties en de voorkeur van het bestuur, zullen wij natuurlijk zo goed mogelijk aan jullie gaan presenteren tijdens deze informatieve ALV. De officiële uitnodiging voor deze ALV gaat nog verstuurd worden, maar zet deze datum alvast in jullie agenda. Van de jeugdleden hopen wij ook 1 ouder per lid te verwelkomen.

 

• Vrijdagavond 1 december om 19.30 uur zal er wederom een ALV gehouden worden waarin echt gestemd zal gaan worden over het definitieve voorstel van het bestuur. De officiële uitnodiging voor deze ALV gaat nog verstuurd worden, maar zet deze datum alvast in jullie agenda

 

• Natuurlijk willen wij alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken voor jullie inzet en bijdrage afgelopen seizoen. Dit willen wij doen op vrijdagavond 17 November vanaf 20.30 na afloop van de extra ALV. Ook hier zal nog een officiële uitnodiging voor uitgestuurd worden.

 

De vergaderingen en de vrijwilligersavond vinden allemaal in onze kantine plaats.

Hopende alvast op een goede opkomst op 17 november.


Namens het gehele bestuur,

Groet,

Jos, voorzitter