Kantinedienst plannen

IMG 1787De kantinedienst planner staat weer online onder de tab [Kantinedienst]. Hier vindt u ook alle relevante informatie.

Zoals ieder jaar zijn de competitieteams weer ingepland. Uiteraard bepaalt ieder team wie op welke datum de dienst draait. Als een teamlid om de een of andere reden zijn dienst niet kan draaien moet het team voor een vervanger zorgen. In de planner zijn ook de zgn. supportteams vermeld die tijdens de zaterdagcompetitie in de kantine kunnen bijspringen als het erg druk is.

De niet-competitie spelende leden kunnen hun dienst inplannen om zodoende de barborg van € 25 terug te verdienen. Nieuwe leden kunnen voor extra informatie terecht bij het bestuurslid Marisol Rooijmans 06-28191366.

Bereikbaarheid kantine
Op de homepage staat dagelijks vermeld wie de dienst draait. Omdat in de kantine geen telefoon meer is (abonnement is opgezegd) kun je m.b.v. de ledenlijst het mobiele nummer opzoeken van de kantinedienst.

Veiligheidsgevoel kantinedienst
Als je door de week als laatste van de baan gaat wacht dan op de kantinedienst zodat jullie samen het park kunnen verlaten.

Jos Coenen, kantinedienstplanner