tcb logo jpg small

M.i.v. seizoen 2015 maakt de penningmeester het barborgbedrag over op uw rekening als u het Bardienstformulier in het tasje heeft getekend. Het streven is om het bedrag over te maken een week nadat u de dienst heeft gelopen . 

Onder het menu item [KantineDienst] vindt u 3 opties:

[Checklist Kantinedienst]

[Hoe plan ik een kantinedienst]

[Planner]

 

Hoe plan ik een kantinedienst Deze beschrijving.

Planner

Door deze optie te selecteren opent u een een pagina met een overzicht van alle nog te plannen en reeds geplande kantinediensten. Tevens ziet u dat als er een dubbele bezetting nodig is er ook voor dat tijdstip 2 invulmogelijkheden zijn.  Ga naar de gewenste datum (regel) en klik op Kies aan het begin van de regel. Er wordt een formulier geopend waarin de geselecteerde datum al is ingevuld. Vul de gevraagde gegevens in de druk op [Save]. Als u een reeds ingevulde datum selecteert krijgt u een melding dat deze datum bezet is.

Controleer in het overzicht of op de betreffende datum (regel) uw naam is ingevuld.

Checklist Kantinedienst Overzicht van de werkzaamheden tijdens de kantinedienst.

U kunt zelf geen wijziging/verwijdering aanbrengen in het schema. U kunt natuurlijk wel een nieuwe vrije datum invullen.
Wilt u de door u ingevulde datum veranderen / verwijderen  of wilt u de datum door ons laten invullen stuur dan een mail met de gewenste naam en datum naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het tasje maandag (denk aan feestdagen) op halen en vrijdag terug brengen bij, Hub Lenssen, Minerva 14 Born, tel 046-4851577. De andere dagen (dinsdag t/m vrijdag) wordt het tasje onderling doorgegeven, dit moet u zelf even afspreken.

Bel uw voorganger (telefoonnummer vindt u in de ledenlijst) op de dag voorafgaande aan uw dienst en spreek af hoe u het tasje in uw bezit krijgt.

Zowel zaterdag als zondag moet er een nieuw tasje opgehaald en ingeleverd worden bij Hub.